Σεβίλλη-Ίντερ: Τελικός Europa League από τρία κανάλια και μέσω Youtube

Σε ποια κανάλια θα δούμε τον τελικό του Europa League, Σεβίλλη-Ίντερ.

Σεβίλλη-Ίντερ: Τελικός Europa League από τρία κανάλια και μέσω Youtube

Βραδιά τελικού Europa League απόψε και το Σεβίλλη-Ίντερ μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο μέσω της κρατικής τηλεόρασης (ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports), όσο και μέσω του συνδρομητικού καναλιού Cosmote Sport 2 HD. Δηλαδή έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον αγώνα από τρία κανάλια, αλλά και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV. Ο αγώνας θα μεταδοθεί επίσης από το ERTFLIX σε live streaming, ενώ από στο ert.gr θα υπάρξει μετάδοση με live blogging. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00.

Για την κρατική τηλεόραση, η δράση αρχίζει στις 21:00, με το Pre game, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος, και συνεχίζεται στις 22:00, με τη σέντρα του Τελικού, σε απευθείας μετάδοση από την Κολονία, και σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου. Μετά τη λήξη, ακολουθεί η post game εκπομπή, με την ανάλυση και το ρεπορτάζ του Τελικού.

Στο συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 2 HD, πριν από την έναρξη του τελικού, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή "UEFA Europa League Show", καθώς οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο φιναλίστ, ενώ μαζί με τον πρώην Έλληνα διεθνή, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο στούντιο, θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση. Η εκπομπή θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, στις 20:30.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, το "UEFA Europa League Show" θα επιστρέψει με τον απόηχο, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις παικτών και προπονητών.