Ίντερ - Σαχτάρ: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ και Σαχτάρ ρίχνονται στη «μάχη» τη Δευτέρα (17/8) στο πλαίσιο των ημιτελικών του Europa League. Διαβάστε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. 

Ίντερ - Σαχτάρ: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Την Σαχτάρ στο Ντίσελντορφ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (17/8) η Ίντερ για τους «4» του Europa League. Η Σεβίλλη βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στα προημιτελικά και 10 χρόνια μετά την κατάκτηση του Champions League, έχει την ευκαιρία να προκριθεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να κατακτήσει τον τίλο.

Η Σαχτάρ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βασιλεία, της οποίας και επιβλήθηκε 4-1 και στοχεύει να προκριθεί στον τελικό. Οι Ουκρανοί αριθμούν 11 συνεχόμενες νίκες μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Αταλάντα.

Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων έγιναν γνωστές. Ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε τους 11 που αγωνίστηκαν και στους «8» ενώ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Σαχτάρ ο Κοτσολάβα που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τους Ελβετούς.

ΙΝΤΕΡ (Κόντε):Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φρέι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόσιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γιανκ, Γαλιαρντίνι, Λουκάκου, Λαουτάρο.
ΣΑΧΤΑΡ (Κάστρο): Πιατόφ, Κριστόφ, Κοτσολάβα, Τάισον, Μάρκος, Μοράες, Μάρλος, Πάτρικ, Ματβιένκο, Ντοντό