Γι’ αυτό αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς

Η Γουλβς σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν τρόμαξε τον Ολυμπιακό που άξιζε να την περάσει, αλλά έγιναν τα πάντα για να μείνει εκτός.

Γι’ αυτό αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς

Όταν η κληρωτίδα έφερε τη Γουλβς απέναντι στον Ολυμπιακό άπαντες στάθηκαν στο γεγονός πως ο αντίπαλος είναι μία εξαιρετική ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν θα αμφισβητήσουμε τίποτα απ’ όλα αυτά, διότι σπουδαίους ποδοσφαιριστές έχει και καλό ποδόσφαιρο έπαιξε. Άλλωστε η Γουλβς δεν τερμάτισε τυχαία στην 7η θέση της Premier League. Είναι μία ομάδα που κάνει κουμάντο ο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, αλλά έχει κάνει καλή δουλειά και ο Νούνο Εσπίριτο.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έμεινε εκτός Ευρώπης από τη Γουλβς για όλα τα παραπάνω. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν τρομάξαμε από τους «λύκους» και ούτε είδαμε τους αστέρες του Μέντες να κάνουν… όργια στο χορτάρι. Αντίθετα είδαμε έναν Ολυμπιακό πολύ καλά δουλεμένο να την κοιτάζει στα μάτια, να μη φοβάται και να συναντάει τη μία αναποδιά μετά την άλλη.

Στο Καραϊσκάκη ο Σεμέδο πήρε μία υπερβολική κόκκινη κάρτα που θα μπορούσε να την έχει αποφύγει. Κι όμως οι συμπαίκτες του δεν το έβαλαν κάτω και με δέκα παίκτες έκαναν το 1-0. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρουν το ματς η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα του Σα για να γίνει το 1-1.

Στην Αγγλία ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο πολύ χάλια. Αδικαιολόγητα χάλια. Κι όμως αυτό κράτησε το πολύ για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια η ομάδα του Πειραιά πάτησε και πάλι στα πόδια της και έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Γουλβς. Έβαλε ένα γκολ που του το ακύρωσε το VAR για χιλιοστά. Εδώ η τεχνολογία νίκησε την ομορφιά του βασιλιά των σπορ. Στη συνέχεια είχε ευκαιρίες που δεν τις έκανε γκολ και έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης. Στον Πειραιά φωνάζουν για τη διαιτησία του Πολωνού, αλλά η ομάδα αποκλείστηκε, διότι σε αυτή τη σειρά με τη Γουλβς της πήγαν όλα στραβά.

Οι Πειραιώτες από αυτή τη μεγάλη πορεία που ξεκίνησε τον περσινό Ιούλιο στο Πλζεν και ολοκληρώθηκε το βράδυ στις 6 Αυγούστου στο Γουλβς θα κρατήσουν πως πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά στην Ευρώπη. Έχουν βάλει γερές βάσεις για σπουδαία πράγματα, αλλά θέλουν κάποιες… ενέσεις για να είναι και την επόμενη χρονιά εξίσου καλοί.

Είναι μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας που μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε αναποδιά της συμβεί μέσα στο παιχνίδι. Ό,τι και να γίνει βρίσκει τον τρόπο να αντιδράσει και το έκανε δύο φορές με τη Γουλβς σε ματς που στράβωσαν.