Νίκος Γαβαλάς: «Αυτός δεν ήταν ευρωπαϊκός αγώνας, αλλά αναμέτρηση τοπικού πρωταθλήματος» (vid)

Έντονα τα παράπονα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη διαιτησία της αποψινής αναμέτρησης. Τι είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς.

Νίκος Γαβαλάς: «Αυτός δεν ήταν ευρωπαϊκός αγώνας, αλλά αναμέτρηση τοπικού πρωταθλήματος» (vid)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς είπε μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη και οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την πορεία που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Τα highlights του αγώνα και οι διαμαρτυρίες του Μαρτίνς στον διαιτητή (vid)

Είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες και εξαιρετική παρουσία και στο «Μολινό», με 62% κατοχή μπάλας και 16 τελικές απέναντι σε ομάδες της Premier League. Είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας και για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, όπως σε περιπτώσεις πέναλτι και στον πειθαρχικό έλεγχο. Μέσα σε όλα μας προκάλεσε έντονο προβληματισμό και το ότι υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο και με πολλές καθυστερήσεις.

Γενικότερα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα θύμιζαν παιχνίδι σε τοπικό πρωτάθλημα και όχι αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι περήφανοι για όλη την πορεία από πέρσι έως τώρα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όπως λέει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης.

Εκφράζουμε ξανά τον έντονο προβληματισμό μας για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα και η UEFA μένει εκτεθειμένη για τις επιλογές της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας