Κριτική των παικτών: Ο «τούρμπο» Τσιμίκας και ο… τρακαρισμένος Αλέν

ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΝΤΟΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπορεί να μπήκαν άσχημα στο παιχνίδι με τη Γουλβς, αλλά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Κριτική των παικτών: Ο «τούρμπο» Τσιμίκας και ο… τρακαρισμένος Αλέν

ΑΛΕΝ

Μπήκε στο παιχνίδι πολύ άσχημα όπως και όλη η ομάδα. Έκανε ένα ανόητο πέναλτι σε μία φάση που έχουν γίνει απανωτά λάθη και από τους συμπαίκτες του. Ο Αλέν, ωστόσο, είχε στη συνέχεια 2-3 καλές αποκρούσε που κράτησε όρθια την ομάδα του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Ο Νορβηγός έκανε πολλές κούρσες και σε αυτό το παιχνίδι. Πήρε πρωτοβουλίες και είχε ψυχικά αποθέματα, παλεύοντας με όλες του τις δυνάμεις τη δεξιά πλευρά. Ο Ομάρ και στο ματς με τη Γουλβς τίμησε το συμβόλαιο του.

ΣΙΣΕ

Θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά για λίγα εκατοστά δεν βρήκε τη μπάλα να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Σενεγαλέζος είχε θεματάκια και ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς δεν δέχτηκε και μεγάλη πίεση.

ΜΠΑ

Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο Σενεγαλέζος έχει ένα σοβαρό λάθος στο δεύτερο ημίχρονο που το έσωσε ο Αλέν.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Θύμισε τον Τσιμίκα που βλέπαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πολύ καλό ματς από τον Έλληνα μπακ, ο οποίος στο 19’ θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αλλά ο Πατρίσιο του στέρησε το γκολ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έγινε αλλαγή στο 46’ ο Κρητικός χαφ, αλλά είναι αλήθεια πως δεν βρέθηκε και στην καλύτερη βραδιά. Δεν του πήγαν τα δύο παιχνίδια με τη Γουλβς. Και στην Αγγλία ο Μπουχαλάκης δεν μπόρεσε να μπει στο ματς.

ΚΑΜΑΡΑ

Ανέβασε στροφές ο Καμαρά και ανέβηκε και ο Ολυμπιακός. Σκόραρε στο 28’, αλλά είδε λόγω του VAR να του ακυρώνεται το γκολ. Είχε πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι και για λόγους τακτικής έγινε αλλαγή.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Το πρώτο εικοσάλεπτο που έκανε ο Γκιγιέρμε πρέπει να ήταν ό,τι χειρότερο έχουμε δει από τον Βραζιλιάνο τα δύο χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό. Πολλά λάθη, επιπολαιότητες και θολωμένο μυαλό από τον Γκιγιέρμε, που στη συνέχεια ανέβασε στροφές και βοήθησε να αλλάξει η εικόνα των Πειραιωτών.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έγινε αλλαγή στο 46’, αλλά μέχρι το σημείο που έπαιξε ήταν καλός. Ο Μασούρας συνδυάστηκε ωραία με τον Τσιμίκα, έφτιαξαν τη φάση του 19’, ενώ είχε ακόμη δύο καλά σουτ που δεν βρήκαν στόχο.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αρκετά καλός, από τα πόδια του πέρασαν αρκετές μπάλες, ενώ ήταν ο παίκτης που έβαλαν στο σημάδι οι αντίπαλοι του. Δέχτηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και πάλι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Ήταν μέσα στις φάσεις ο Μαροκινός και μάλιστα στη φάση του 28’ κάνει εξαιρετική ενέργεια και γυρίζει σωστά τη μπάλα στον Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί για χιλιοστά ήταν οφσάιντ όπως έδειξε το VAR, αλλά και πάλι ήταν απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Μπήκε στο γήπεδο στο 46’ και είναι αλήθεια ότι είχε πολύ καλή εικόνα. Δημιούργησε φάσεις και έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού.

ΧΑΣΑΝ

Ο Αιγύπτιος μπήκε στο γήπεδο στο 65’ και είχε καλές στιγμές. Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 81’ που πήρε την κεφαλιά και είδε τον Πατρίσιο να του λέει «όχι».

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Ο Σέρβος μπήκε στο παιχνίδι στο 46’ και ήταν αρκετά ορεξάτος και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες.

ΚΑΦΟΥ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 82’ για να φρεσκάρει ο Ολυμπιακός τη μεσαία του γραμμή και είναι αλήθεια ότι σε εκείνο το σημείο το ματς είχε έναν άλλο ρυθμό.