Γουλβς - Ολυμπιακός: Τι κρύβεται πίσω από την ατάκα του Νούνο περί «πληροφοριοδότη Ποντένσε»

ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Για ποιον λόγο ο Νούνο Εσπίριτο αποκάλεσε "καλό πληροφοριοδότη" τον Ντάνιελ Ποντένσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Molineux" (6/8, 22.00).  

Γουλβς - Ολυμπιακός: Τι κρύβεται πίσω από την ατάκα του Νούνο περί «πληροφοριοδότη Ποντένσε»

Ο Νούνο Εσπίριτο χαρακτήρισε σκληρή ομάδα τον Ολυμπιακό. Και πώς να μην τον χαρακτηρίσει "σκληρό", όταν έχει δει τους "ερυθρόλευκους" να φτάνουν κοντά στο να νικήσουν την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο να γράφουν ιστορία επί της Άρσεναλ μέσα στο "Emirates", ενώ στρίμωξαν και την Γουλβς στο 1-1 του Φαλήρου μολονότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 30' λόγω της αποβολής του Σεμέδο.

Η ατάκα που είχε όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφορούσε τον Ντάνιελ Ποντένσε. Τον αποκάλεσε επί της ουσίας "καλό πληροφοριοδότη". Λογικό και επόμενο είναι ο Πορτογάλος άσος να έχει δώσει αρκετές πληροφορίες στον προπονητή του για το πώς προετοιμάζει σε τέτοια παιχνίδια την ομάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κυρίως, όμως, ο Νούνο τον ρώτησε για τον Μπόμπι Αλέν. Άγνωστος είναι για τους Άγγλους ο 29χρονος τερματοφύλακας. Εντελώς ξαφνικά βρέθηκε από το πουθενά να υπερασπίζεται απόψε (6/8, 22.00) την εστία του Ολυμπιακού! Ο σοβαρός τραυματισμός του Σα τον έφερε στο προσκήνιο και οι "λύκοι" έψαχναν να βρουν την τελευταία στιγμή πληροφορίες...

Μία "πηγή" πληροφοριών ήταν ο Ποντένσε, ο οποίος έσπευσε να πει στον Νούνο και τους συνεργάτες του όλα όσα πιστεύει ότι θα βοηθήσουν στην "αποκωδικοποίηση" του ερωτήματος "ποιος είναι ο Αλέν;".