Το πλάνο του Μαρτίνς με Γουλβς και ο παράγοντας «στημένες μπάλες»

Μετρημένα «κουκιά» φαίνεται πώς είναι η ενδεκάδα που θα επιλέξει για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στον επαναληπτικό με την Γουλβς. Η... αχίλλειος πτέρνα των στατικών φάσεων ίσως παίξει τον ρόλο της.

Το πλάνο του Μαρτίνς με Γουλβς και ο παράγοντας «στημένες μπάλες»

Δεν ήταν και τόσο διαφωτιστικός ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (5/8) στο «Molineux». Κι αυτό, γιατί φαίνεται ότι τις αποφάσεις του τις έχει πάρει σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα εδώ και πολύ καιρό.

Ενδεικτική ήταν άλλωστε η ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο φιλικό με την Ομόνοια πριν από μία εβδομάδα, όπερ σημαίνει ότι τους παίκτες που επέλεξε κόντρα στους Κύπριους, έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει και κόντρα στην Γουλβς.

Με λίγα λόγια, ο Μασούρας δείχνει τελικά να έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στο ένα «φτερό» αντί του Ραντζέλοβιτς, μία θέση στην οποία υπήρχε ερωτηματικό και ακόμη και τώρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει καταλήξει στον Έλληνα άσο. Έχει όμως το προβάδισμα έναντι του Σέρβου.

Από εκεί και πέρα η κατάσταση είναι... μετρημένα «κουκιά». Με τον Αλέν στα γκοπλόστ, τους Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας, τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Βαλμπουενά στο ένα «φτερό» και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Αν θα έπρεπε ο Μαρτίνς να σταθεί σε έναν παράγοντα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός, αυτός είναι σίγουρα οι «στημένες μπάλες». Τον τελευταίο καιρό η Γουλβς αποδεικνύεται λίγο... αφελής όταν είναι σε συνθήκες άμυνας. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακός, αλλά οι «λύκοι» δείχνουν να αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα.

Ίσως με τους Σισέ και Μπα να μπορέσει ο Ολυμπιακός να βρει τον τρόπο για να βάλει δύσκολα στους «λύκους». Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν το βράδυ της Πέμπτης (6/8, 22.00).