Μπόμπι Αλέν: Η μεγαλύτερη ευκαιρία του

Η ευκαιρία που έπεσε στα χέρια του Μπόμπι Αλέν να γίνει το «κλειδί Αλέν» στην ευκαιρία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν στους 8 του Uefa Europa League.

Μπόμπι Αλέν: Η μεγαλύτερη ευκαιρία του

Ο Μπόμπι Αλέν όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ήξερε ότι δεν προοριζόταν για βασικός πορτιέρε και ότι θα είχε δύσκολο έργο αν θα είχε την προσδοκία να φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Πολύ απλά γιατί υπάρχει ο Ζοσέ Σα, ο οποίος έχει δείξει την αξία του εντός του αγωνιστικού χώρου και μάλιστα σε παιχνίδια υψηλής σημασίας.

Aνησυχεί την Γουλβς ο... άγνωστος Αλέν!


Ο Γάλλος τερματοφύλακας έπιασε λιμάνι στις 24 Ιουλίου του 2019 και σίγουρα δεν θα φανταζόταν ότι σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο θα ήταν βασικός στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε ένα τόσο υψίστης σημασίας παιχνίδι.
Έχει αγωνιστεί ελάχιστα ως βασικός κάτω από τα δοκάρια και πιο συγκεκριμένα την φετινή σεζόν μετράει μόλις 7 εμφανίσεις, μερικές στο κύπελλο και άλλες σε παιχνίδια όπως κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη, ενώ το πρωτάθλημα ήταν δεδομένα στο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Πέταξε για Αγγλία η αποστολή (vid-pics)


Και αν δεν υπήρξε αυτή η τραγική ατυχία με τον Ζοσέ Σα ο Αλέν δεν θα είχε αυτή την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για την αναμέτρηση με την Γουλβς και ο Μπόμπι Αλέν πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Στον σημερινό «τελικό» θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» και καλείται να είναι ο φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού. Είναι η ευκαιρία του να γίνει το «κλειδί Αλέν» του Ολυμπιακού και μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες τους να γράψουν ιστορία και να αποκλείσουν την Γουλβς και να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στην διοργάνωση.


Ο Γάλλος σίγουρα θα έχει και άγχος και θα νιώθει τεράστια ευθύνη που από το ξαφνικά βρέθηκε να είναι ο βασικός τερματοφύλακας σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Είναι στα δικά του χέρια όμως αν θα αποβάλει το άγχος και την ευθύνη και θα τα μετατρέψει σε θάρρος και αποφασιστικότητα και θα συμβάλει και αυτός στο «τρελό όνειρο» που πιστεύουν στον Πειραιά.


Φυσικά και μια επιτυχία η αποτυχία δεν κρίνεται από έναν ποδοσφαιριστή, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει όλοι να συμβάλουν για να γίνει κάτι καλό. Η δουλειά του Γάλλου είναι να δείξει πως αξίζει και με το παραπάνω να είναι βασικός στον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από τον σημερινό τελικό με τους Γουλβς.