Aνησυχεί την Γουλβς ο... άγνωστος Αλέν!

ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ – ΑΠΟΣΤΟΛH: Στην Γουλβς δεν στέκονται μόνο στον Ελ Αραμπί και στον Βαλμπουενά ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (6/8, 22.00), αλλά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω του... άγνωστου Αλέν.

Aνησυχεί την Γουλβς ο... άγνωστος Αλέν!

Σίγουρα η απουσία του Ζοσέ Σα από την ρεβάνς του Γουλβερχάμπτον είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αλλά αν ρίξει κάποιος μία ματιά στα ρεπορτάζ των Άγγλων, τότε αντιλαμβάνεται ότι οι «λύκοι» δεν κοιμούνται τόσο ήσυχοι τα τελευταία βράδια...

Πολλές οι αναφορές για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα 27 γκολ που έχει πετύχει. Πολλές επίσης οι αναφορές για τις δύο ντουζίνες ασίστ του Βαλμπουενά μέσα στη σεζόν. Υπάρχουν όμως και αναφορές για τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα.

Ο Μπόμπι Αλέν είναι ένας... άγνωστος ποδοσφαιριστής για το τμήμα scouting της Γουλβς. Οι «λύκοι» δεν μπήκαν στη διαδικασία να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια Κυπέλλου ή στα τελευταία ματς των play off, όπου οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με ένα σωρό αλλαγές στην ενδεκάδα...

Έχουν στο μυαλό τους τον Ολυμπιακό του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη (1-1), τον Ολυμπιακό της Τούμπας, τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και απέναντι στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Φάληρο.

Τον μοναδικό που δεν γνωρίζουν είναι ο Αλέν και για αυτό το λόγο δεν άνοιξαν σαμπάνιες στο Γουλβερχάμπτον, όταν πληροφορήθηκαν για την απουσία του Σα.

Βλέπετε, υπάρχει άνθρωπος στο τεχνικό τιμ της Γουλβς που ασχολείται αποκλειστικά με τους τερματοφύλακες. Ασχολείται με τα ατού τους, με το αν είναι καλοί στις εξόδους, αν είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια, ποιες είναι οι αδυναμίες τους, σε ποια γωνία πέφτουν με μεγαλύτερη άνεση, ποιες οι αντιδράσεις τους στα μακρινά σουτ, οι αντιδράσεις τους στα τετ α τετ! Για τον Σα λοιπόν είχαν πλήρη φάκελο. Αντιθέτως, για τον Αλέν δεν είχαν τίποτα και για αυτό το λόγο έτρεχαν τελευταία στιγμή να μαζέψουν κάποιες πληροφορίες.

Δεν το θεωρούν λοιπόν τόσο καλό νέο το γεγονός ότι την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Γάλλος γκολκίπερ...