Για αυτό δεν ταξίδεψε με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία ο Σα

Υπήρχε σοβαρός λόγος που ο Ζοσέ Σα δεν ταξίδεψε στο Γουλβερχάμπτον με την αποστολή του Ολυμπιακού και έμεινε στον Ρέντη.

Για αυτό δεν ταξίδεψε με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία ο Σα

Ο Ζοσέ Σα παρέμεινε στην ευρωπαϊκή λίστα περισσότερο για τυπικούς λόγους και αυτό φάνηκε από την απόφαση του Μαρτίνς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για Αγγλία. Μια αποστολή που έχει και λίγο άρωμα... Final 8, μιας και ο Ρούμπεν Σεμέδο που πήγε στο Γουλβερχάμπτον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «λύκους», αλλά μπήκε στο αεροπλάνο σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην «οκτάδα» της Γερμανίας.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ λοιπόν αποκλείστηκε από την αποστολή για έναν απλό λόγο: Έπρεπε να κάτσει στον Ρέντη για να κάνει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν. Δεν είχε κανένα νόημα να πάει στην Αγγλία και στην Γερμανία, αν με το καλό περάσει ο Ουμπιακός.

Στην Γερμανία θα πάει μόνο αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να παίξουν στον τελικό του Europa League για να μην είναι απών από τη μεγάλη γιορτή, έστω και ως θεατής.

Για την ώρα, όμως, αυτό που προέχει είναι να γυρίσει γρήγορα στις προπονήσεις και να καταφέρει τον επόμενο μήνα να ξαναφορέσει τα γάντια του.