Ολυμπιακός: Ο Νούνο τρέμει τον Βαλμπουενά

Όλο το σχέδιο που καταστρώνει ο Νούνο Εσπίριτο επικεντρώνεται στον Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο θεωρεί μεγάλο κίνδυνο για τον αγώνα της Γουλβς με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Νούνο τρέμει τον Βαλμπουενά

Η Γουλβς έχει θέσει ως στόχο της την κατάκτηση του Europa League, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Για τους Άγγλους οι Πειραιώτες δεν θεωρούνται μία εύκολη υπόθεση και το κατάλαβαν καλά αυτό στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο Γουλβερχάμπτον γνωρίζουν πως το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεγάλη απειλή στην προσπάθεια που θα κάνουν για πρόκριση στο Final 8 της Γερμανίας.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και τις αναλύσεις που γίνονται ο νούμερο "1" κίνδυνος για τους "λύκους" είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Οι αριθμοί του τη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακοί και ένας παίκτης με 23 ασίστ στο ενεργητικό του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Ο Νούνο Εσπίριτο έχει εστιάσει στον Γάλλο αστέρα, ο οποίος είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την ομάδα του. Θεωρεί πως από τα πόδια του μπορούν να ξεκινήσουν τα πάντα και το βασικό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι απρόβλεπτος.

Ο Βαλμπουενά έχει την ποιότητα να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα με μεγάλο του όπλο να παραμένουν οι στατικές φάσεις. Δεν ξεχνούν οι Άγγλοι πως ήταν από τους βασικού συντελεστές του Ολυμπιακού για να πάρει την πρόκριση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.

Κάπως έτσι η τεχνική ηγεσία της Γουλβς έχει επικεντρωθεί στον Ματιέ Βαλμπουενά με τον Πορτογάλο προπονητή να επισημαίνει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του πως αυτός είναι ο παίκτης που θα πρέπει να προσέξουν. Συγκεκριμένα στο Νησί χαρακτηρίζουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ως "τον κινητήριο μοχλό" του Ολυμπιακού και τον παίκτη που μπορεί να προκαλέσει όλη τη ζημιά. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι στον Ματιέ ποντάρει πολλά και ο Πέδρο Μαρτίνς.