Ραούλ Χιμένες: «Συγκεντρωμένοι στον Ολυμπιακό και να κατακτήσουμε το Europa League»

Το «βαρύ» πυροβολικό της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες μίλησε για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του Europa League.

Ραούλ Χιμένες: «Συγκεντρωμένοι στον Ολυμπιακό και να κατακτήσουμε το Europa League»

Ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και αν έχουν σωστό τρόπο σκέψης μπορούν να κατακτήσουν και το τρόπαιο!

«Πρέπει να κοιτάμε ψηλά. Αν σκεφτόμαστε έτσι, ότι θέλουμε να είμαστε στον τελικό και να νικήσουμε, αν πάμε με αυτή τη νοοτροπία και προσπάθεια, μπορούμε να το πετύχουμε.

Γουλβς: Μία αγγλική ομάδα χωρίς… Άγγλο σκόρερ

Αν, όμως, πάμε με τα κεφάλια κάτω, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Ξέρουμε όλοι ο ένας τον άλλον, γνωρίζουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα που δουλεύει μαζί. Πρέπει να κοιτάζουμε όλο και πιο ψηλά», τόνισε ο διεθνής φορ της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες.

«Αφού τελείωσε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, κάναμε κάποιες προπονήσεις και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλουμε, είναι δύσκολο.

Ξέρουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε στη Γερμανία για τις επόμενες εβδομάδες, μετά από αυτό το ματς, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, οπότε πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα», υπογράμμισε ο Χιμένες.