Οριστικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού οι Χασάν, Καφού και... Σα!

Οι Αχμέντ Χασάν και Καφού μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τη Γουλβς και το Final-8 του Europa League, αν ξεπεραστεί το εμπόδιο των «λύκων». Μέσα και ο τραυματίας Ζοσέ Σα

Οριστικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού οι Χασάν, Καφού και... Σα!

Δίχως εκπλήξεις η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για το παιχνίδι με την Γουλβς και αν όλα πάνε καλά το βράδυ της Πέμπτης (6/8) και για το «Final-8» του Europa League.

Όπως αναμενόταν λοιπόν ο Αχμέντ Χασάν και ο Καφού μπήκαν στη λίστα. Ο Χασάν πήρε τη θέση του Σουντανί και ο Καφού μπήκε δίχως να πάρει τη θέση κάποιου, καθώς από την προηγούμενη φορά με την Άρσεναλ υπήρχε ένα κενό. Είχαν φύγει τέσσερις τον χειμώνα (Γκερέρο, Μπενζιά, Ποντένσε, Μεριά) και είχαν γίνει τρεις αλλαγές. Κανονικά είναι δηλαδή και ο Ζοσέ Σα παρά τον τραυματισμό του, αλλά και ο Λοβέρα που κινδύνευε να μείνει εκτός για να μπει ο Καφού.

Η λίστα διαμορφώνεται πλέον ως εξής: Αλέν, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν, ενώ στη Λίστα Β' οι Τζολάκης, Καραργύρης, Σουρλής, Φέκκας, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Μαρτίνης και Νικόλης.