Σάντος: «Διαφορετικό Πάσχα, σκληρή εβδομάδα για μένα»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για την απώλεια που βιώνει σε αυτό το διαφορετικό για εκείνον Πάσχα με τον χαμό της μητέρας του.

Σάντος: «Διαφορετικό Πάσχα, σκληρή εβδομάδα για μένα»

Ο Φερνάντο Σάντος περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό μετά την απώλεια της μητέρας του. Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα για εκείνον (προηγήθηκε τον Καθολικών), ωστόσο είναι σίγουρος πως το αγαπημένο του πρόσωπο βρίσκεται στην αγκαλιά του Κυρίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με μακρά θητεία σε ελληνικούς πάγκους (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό), αλλά και στην Εθνική ομάδα, μίλησε στο ITV για την απώλεια που βιώνει.

«Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, πιο δύσκολο, λόγω της απώλειας της μητέρας μου. Είναι πάντα δύσκολο», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι με τον Κύριο, είναι στην αγκαλιά του, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι πάντα σκληρό να χάνεις τη μητέρα σου».

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας είπε: «Είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή. Πέρασα σκληρή εβδομάδα. Έζησα το Πάσχα με ένταση, προσπαθώντας να συμμετέχω στις δράσεις της Εκκλησίας μέσω του youtube και άλλων καναλιών».