Επίσημο: Απόλυση Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ούτε σε έναν αγώνα δεν πρόλαβε να κοουτσάρει την εθνική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους τη Δευτέρα (6/4).

Επίσημο: Απόλυση Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Πρόωρο τέλος έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (6/4).

O παλιός άσος και προπονητής του Ηρακλή, ο οποίος κοουτσάρισε επίσης σε Νίκη Βόλου, ΑΠΟΕΛ, Παναχαϊκή και Αλ Νασρ, δεν πρόλαβε να κάτσει ούτε μία φορά στον πάγκο των ΗΑΕ.

Είχε αναλάβει τον περασμένο Δεκέμβριο με συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και στο AFC Asian Cup του 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον 57χρονο τεχνικό αναφέρει:

«Η ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τιμ των συνεργατών του, ευχαριστώντας τον για τις προσπάθειές του και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Η απόφαση πάρθηκε βασιζόμενη στη σύσταση της επιτροπής τεχνικών υποσθέσεων των εθνικών ομάδων, με επικεφαλής τον Γιουσέφ Χουσαΐν Αλ-Σαλάουι, τον δεύτερο αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας και επικεφαλής της επιτροπής».