Η «πρώτη» στην Εθνική για Ανδρούτσο, Ρισβάνη, Νικολάου

Οι τρεις του Ολυμπιακού που φόρεσαν τα γαλανόλευκα της ανδρικής ομάδας, η άποψη του Σκίμπε και η μεγάλη τους ευκαιρία.

Η «πρώτη» στην Εθνική για Ανδρούτσο, Ρισβάνη, Νικολάου

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκε την Κυριακή το πρωί και προπονήθηκε ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Σαουδική Αραβία που θα γίνει στη Σεβίλλη. Μπορεί να πρόκειται για ένα απλό ματς προετοιμασίας, αλλά για τον Μίκαελ Σκίμπε είναι σημαντικό, αφού μέσα από αυτό θα βγάλει συμπεράσματα για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Για τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό είναι μία αναμέτρηση που μόνο αδιάφορη δεν περνάει και είναι μία ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οι Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος και Σπύρος Ρισβάνης προπονήθηκαν με τα γαλανόλευκα χρώματα. Για πρώτη φορά οι τρεις ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στην ανδρική ομάδα της Εθνικής με τον Σκίμπε να θέλει να τους τσεκάρει και από κοντά.

Και για τους τρεις έχει πολύ καλή άποψη, αφού τους παρακολουθεί όλη τη χρονιά. Ειδικά για τον Ανδρούτσο θεωρεί πως είναι παιδί με φοβερά προσόντα, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Ο Ρισβάνης από την άλλη προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ατρόμητου και εκκρεμεί ακόμα το που θα τον βρει η νέα χρονιά. Όσον αφορά στον Νικολάου και γι’ αυτόν πιστεύει πως έχει προσόντα, αλλά από την άλλη θεωρεί πως θέλει αρκετή δουλειά.

Όλοι τους ωστόσο έχουν αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος στις μικρότερες εθνικές ομάδας. Συγκεκριμένα ο Ρισβάνης μετράει 11 συμμετοχές στην εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο Ανδρούτσος έχει 9 συμμετοχές στη U21, επτά στη U19 και δύο στη U18. Ο Νικολάου από την πλευρά του έχει επτά συμμετοχές στη U21, 13 στη U19, 13 στη U17 και 1 στη U16.