UEFA για EURO 2020: «Συγνώμη, λάθος!»

Απίστευτη γκάφα της UEFA σχετικά με την ονομασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει το 2021, καθώς αρχικά με tweet η ομοσπονδία είχε τονίσει ότι η ονομασία του θα παραμείνει «Euro 2020», όμως το βράδυ της Παρασκευής τόνισε πως επρόκειτο για λάθος!

UEFA για EURO 2020: «Συγνώμη, λάθος!»

Την Παρασκευή (20/3) η UEFA ανάρτησε ένα κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και στο Twitter, παραθέτοντας αρκετές συχνές ερωτήσεις -και τις απαντήσεις τους- αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο, σε σχέση με τον κορονοϊό.

Μία από αυτές αφορούσε στα γήπεδα διεξαγωγής αλλά και στην ονομασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο όπως ενημέρωσε μεταξύ άλλων η ομοσπονδία, θα εξακολουθούσε να ονομάζεται «EURO 2020» παρά το γεγονός ότι μετατίθεται για το 2021.

UEFA: Το Ευρωπαϊκό του 2021 θα εξακολουθεί να λέγεται «Euro 2020»!

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο, η UEFA με νέο «τιτίβισμα» στον επίσημο λογαριασμό της ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη πληροφορία περί διατήρησης του ονόματος δεν ισχύει και πρόκειται για λάθος από την πλευρά της!

Το τι ακολούθησε στο Twitter φυσικά δεν περιγράφεται, με πλήθος φίλων του ποδοσφαίρου να τρολάρουν ανηλεώς την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την πρωτοφανή γκάφα της.

Δείτε το tweet και τα σχόλια: