Ολυμπιακός: Κλήθηκε στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς συμπεριέλαβε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταξύ των 49 ποδοσφαιριστών που κάλεσε για την Εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Ολυμπιακός: Κλήθηκε στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Δεν είδαν και με κακό μάτι στον Ρέντη το γεγονός πως τα play off θα ξεκινήσουν το επόμενο σαββατοκύριακο. Οι Πειραιώτες έχουν επιβαρυνθεί αρκετά από τα συνεχόμενα ματς και τώρα θα έχουν μπροστά τους κάποιες ημέρες για να πάρουν ανάσες και παράλληλα να επικεντρωθούν στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουλβς.

Τα άσχημα μαντάτα για τον Ολυμπιακό ήρθαν από την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήλπιζε πως δεν θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν του έκανε το χατίρι.

Ο Βόσνιος τεχνικός κάλεσε 49 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Μεταξύ των 49 παικτών είναι και ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αυτό σημαίνει πως ο Μαροκινός επιθετικός θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να αποφευχθεί αυτή η κλήση, διότι ο Ελ Αραμπί έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.