Μικτή ΑΕΚ-Ατρομήτου η εθνική στο φιλικό με Σ. Αραβία

Επτά παίκτες της ΑΕΚ και τέσσερις του Ατρομήτου κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε στην εθνική ομάδα για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία (15/5).

Μικτή ΑΕΚ-Ατρομήτου η εθνική στο φιλικό με Σ. Αραβία

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο Cartuja της Σεβίλης και οι εκλεκτοί του Γερμανού τεχνικού είναι από την ΑΕΚ οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Μπάρκας και Μιχάλης Μπακάκης.

Ο Μάνταλος καλείται για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για επτά μήνες ενώ ο Λαμπρόπουλος και ο Γαλανόπουλος καλούνται για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα.

Από τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε εκφράσει παράπονα για τις προηγούμενες κλήσεις του Γερμανού στην εθνική ομάδα, ο Σκίμπε πήρε για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Γιαννιώτης είχε κάνει ντεμπούτο με αντίπαλο την εθνική Αιγύπτου, ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή κόντρα στους Σαουδάραβες.

Στην αποστολή είναι επίσης οι Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.