Εθνική Ελλάδος: Τα πλάνα του Φαν'τ Σιπ με Αρμενία

Με κορυφή στην επίθεση τον Παυλίδη και τους Μάνταλο, Λημνίο και Μπακασέτα πίσω του, σκέφτεται να παρατάξει ο Τζον Φαν'τ Σιπ την Εθνική ομάδα κόντρα στην Αρμενία.

Εθνική Ελλάδος: Τα πλάνα του Φαν'τ Σιπ με Αρμενία

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Αρμενία εκτός έδρας την Παρασκευή (15/11, 19:00) για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Τζον Φαν'τ Σιπ καταστρώνει το πλάνο για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Γερεβάν.

Προκριματικά EURO 2020: Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με την Αρμενία η Ελλάδα

Όπως όλα δείχνουν ο Ολλανδός τεχνικός θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ με τον Βλαχοδήμο, η τετράδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σιόβα (με τον Σταφυλίδη να είναι στα υπόψιν) και Γιαννούλη.

Στο κέντρο φαβορί για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον αγώνα ο Βασιλειάδης. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται εκτός απροόπτου ο Παυλίδης και θα τον πλαισιώνουν οι Μάνταλος, Λιμνιός, Μπακασέτας.

Να θυμίσουμε πως βαθμολογικό άγχος δεν υπάρχει για το αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα που θέλει πάντως να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και για το γόητρο.