Στέρλινγκ: «Αποδοκιμάστηκε ο Γκόμεζ για κάτι που φταίω εγώ» (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ τοποθετήθηκε στις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Τζο Γκόμεζ στον αγώνα της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο τονίζοντας πως ο ίδιος φταίει για την μεταξύ τους κόντρα τις τελευταίες μέρες και όχι ο αμυντικός της Λίβερπουλ. 

Στέρλινγκ: «Αποδοκιμάστηκε ο Γκόμεζ για κάτι που φταίω εγώ» (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είδε την Αγγλία να συντρίβει το Μαυροβούνιο με 7-0 και το κοινό να αποδοκιμάζει τον συμπαίκτη του στην Εθνική και αντίπαλο του στην Premier League Τζο Γκόμεζ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τον αμυντικό της Λίβερπουλ στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο οποίος συνεχίστηκε και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας με τον τεχνικό των «λιονταριών» Γκάρεθ Σουθγκέιτ να κόβει από την αποστολή τον Στέρλινγκ λέγοντας πως:

Αγγλία: Εκτός εθνικής ο Στέρλινγκ λόγω... Γκόμεζ! (pic)

«Λάβαμε την απόφαση να μην έχουμε τον Στέρλινγκ για το ματς με το Μαυροβούνιο. Ένα από τα ατού μας είναι ότι έχουμε αφήσει έξω τις αντιπαλότητες ποδοσφαιριστών σε συλλογικό επίπεδο. Δυστυχώς τα όσα έγιναν στο ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι είχαν και συνέχεια».

Ο Γκόμεζ αντίθετα έμεινε στην αποστολή της ομάδας και μάλιστα έπαιξε στην επτάρα με το Μαυροβούνιο αλλά τα «άκουσε» από τους Άγγλους οπαδούς που τον θεώρησαν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό του άσου της Σίτι.

Ο Στέρλινγκ πάντως στήριξε τον διεθνή στόπερ με μια ανάρτησή του στο instagram όπου μεταξύ άλλων έγραψε πως ο Τζο δε φταίει σε κάτι και είναι σκληρό και άδικο να αποδοκιμάζεται ενώ δουλεύει τόσο σκληρά. Παράλληλα ο Στέρλινγκ ανέφερε πως ο ίδιος φταίει για ότι έγινε, και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τον μεταξύ τους καβγά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει

«Μου ήταν δύσκολο να βλέπω έναν συμπαίκτη μου να αποδοκιμάζεται για κάτι που δεν ευθύνεται εκείνος, αλλά εγώ... Ο Τζο δεν έκανε τίποτα κακό και όταν βλέπεις ένα παιδί που πάντοτε σκύβει το κεφάλι και δουλεύει σκληρά ν' αποδοκιμάζεται, έπειτα από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα για εκείνον, είναι πολύ λάθος.

Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη και αποδέχομαι τις συνέπειες που ήρθαν».