Αγγλία: Εκτός εθνικής ο Στέρλινγκ λόγω... Γκόμεζ! (pic)

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από την εθνική Αγγλίας για έναν διαπληκτισμό με τον στόπερ της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ. Διαβάστε την απόφαση της FA και το τι συνέβη ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. 

Αγγλία: Εκτός εθνικής ο Στέρλινγκ λόγω... Γκόμεζ! (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα της Αγγλίας για την προκριματική αναμέτρηση του Euro 2020 με το Μαυροβούνιο στο «Wembley», μετά από ένα επεισόδιο που είχε με τον Τζο Γκόμεζ της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο!

«Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν θα είναι στην αποστολή για τον προκριματικό του Euro 2020 της Πέμπτης (14/11) εναντίον του Μαυροβουνίου ως αποτέλεσμα ενός επεισοδίου που είχε», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε το γεγονός, αλλά δήλωσε έτοιμος να προχωρήσει αφήνοντας πίσω του το δυσάρεστο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρώτα από όλα, όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμένα αυτό το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πως δεν συμπεριφέρομαι έτσι συνέχεια, μιλήσαμε με τον Τζο, βγάλαμε άκρη και προχωρήσαμε παρακάτω.

Είμαστε μέρος ενός αθλήματος, στο οποίο τα συναισθήματα είναι πάντα έντονα, και είμαι ώριμος ώστε να παραδεχθώ το πότε τα συναισθήματα μου με παρασύρουν.

Προχωράμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίζουμε αυτό το άθλημα, γιατί το αγαπάμε. Εγώ και ο Τζο είμαστε καλά τώρα και καταλαβαινόμαστε. Ήταν μια έκρηξη 5-10 δευτερολέπτων και πέρασε. Προχωράμε και δεν γιγαντώνουμε κάτι που δεν αξίζει να γιγαντωθεί.

Ας συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι μας την Πέμπτη (14/11) με το Μαυροβούνιο!»

Η Daily Mail ανέφερε ότι... συγκρούστηκε με τον στόπερ της Λίβερπουλ, μία ημέρα μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Premier League (11/11), στην οποία οι «Πολίτες» γνώρισαν την αποκαρδιωτική ήττα με 3-1 από την ομάδα του Λιμανιού.

Ο τσακωμός τους στο παιχνίδι της Κυριακής (10/11):