Εθνική Παίδων: «Σκόρπισε» το Αζερμπαϊτζάν

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Αζερμπαϊτζάν δεν άφησε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων που επιβλήθηκε με 6-1 για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Εθνική Παίδων: «Σκόρπισε» το Αζερμπαϊτζάν

Με μία εμφαντική εμφάνιση, η Εθνική Παίδων επικράτησε με 6-1 του Αζερμπαϊτζάν στη Ναύπακτο και έκανε πρεμιέρα με νίκη στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα γκολ για την «γαλανόλευκη» σημείωσαν οι Λιάτσος (36΄ πεν., 84'), Κούτσιας (44'), Κιτσάκης (45'), Χριστόπουλος (74΄) και Συρμής (95΄). Ο Βάρνταρ στο 62΄, επίσης με πέναλτι, σημείωσε το μοναδικό τέρμα των Αζέρων. Στο άλλο ματς του ομίλου που έλαβε χώρα στην Πάτρα, η Γερμανία νίκησε, με 5-0 το Καζακστάν.


ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καράκουτης (78΄ Συρμής), Τσιόκρης (69΄ Ντόη), Λιάτσος (87΄ Καστανάρας), Κουτεντάκης (78΄ Κίτσος), Τσίκος, Κούτσιας (69΄ Χριστόπουλος), Κιτσάκης.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Α. Ραμαζάνοβ, Σουλεϊμάλι (60΄ Ι. Ραμαζάνοβ), Χουσεΐνοβ, Αχμάντοβ, Οράλ (46΄ Μουσατζάντε), Γκ. Ασαντόβ (78΄ Μαντάτοβ), Μπακσαλί, Γιανίγεβ (78΄ Ναγκίγεβ), Βάρνταρ, Καζίμοβ, Γκουλίεβ (46΄ Ζ. Ασαντόβ).