Τα παράτησε εξαιτίας του Ελ Αραμπί

Διεθνής ποδοσφαιριστής του Μαρόκου έμεινε εκτός αποστολής για να κληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική ομάδα.  

Τα παράτησε εξαιτίας του Ελ Αραμπί

Οι εμφανίσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανάγκασαν τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου. Ο επιθετικός των Πειραιωτών κέρδισε θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και ήταν κάτι που το αντιμετώπισε θετικά η πλειοψηφία του κόσμου και των media.

Η κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνική ομάδα δεν είχε μόνο θετικές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο Αμπντεραζάκ Χαμντάλα έμεινε εκτός Εθνικής για να πάρει τη θέση του ο Ελ Αραμπί.

Στον 28χρονο επιθετικό δεν άρεσε και τόσο πολύ η απόφαση του Χαλίλχοτζιτς να μην τον συμπεριλάβει στις κλήσεις και μάλιστα μέσα από τα social media ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα και πως δεν θέλει να παίξει ξανά με τη φανέλα της.

Ο Χαμντάλα θεωρείται σημαντικός επιθετικός για το Μαρόκο και μάλιστα με τη φανέλα της Αλ Νασρ έχει σημειώσει 56 γκολ σε 43 συμμετοχές έχοντας και έντεκα ασίστ. Τα νούμερα του είναι εντυπωσιακά ενώ κοστολογείται κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Η επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Εθνική ομάδα τον… εκτόπισε και δεν του άρεσε καθόλου παίρνοντας την απόφαση να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα προκάλεσε μεγάλο ντόρο στο Μαρόκο, αφού πρόκειται για έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή.