«Πρότυπο ο Σεμέδο»

Ο Τιάγκο Ντζαλό της Λιλ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Κ21 της Πορτογαλίας και στάζει μέλι για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

«Πρότυπο ο Σεμέδο»

Η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας απασχολεί για τα καλά τα Μέσα της πατρίδας του. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα ο στόπερ του Ολυμπιακού έχει γίνει θέμα. Αυτό οφείλεται στη διαδρομή που έκανε για να φτάσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Είχε δει την καριέρα του να καταστρέφεται και να βρίσκεται σε μία διαρκή ελεύθερη πτώση. Με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά κατάφερε να αναζωογονήσει την καριέρα του και να φτάσει στο σημείο να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Είναι σπουδαίο επίτευγμα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και στην πατρίδα του ασχολούνται σε καθημερινή βάση με την πορεία του. Ο 25χρονος στόπερ με το σπαθί του έχει κερδίσει θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και μάλιστα έχει καταφέρει να γίνει και πρότυπο για νεαρά παιδιά.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Ντζαλό, ο οποίος ανήκει στη Λιλ και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την Κ21 της Πορτογαλίας. Ο Ντζαλό στα 19 του χρόνια έχει κάνει έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Champions League. Ο νεαρός στόπερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Σεμέδο.

«Ο Σεμέδο είναι ένα στόπερ που μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά, έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο και έχει τρομερές ικανότητες», δήλωσε ο Ντζαλό για τον στόπερ του Ολυμπιακού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Λιλ κοστολογείται 3 εκατ. ευρώ από το transfermarkt.de και οι Γάλλοι είναι πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από τη Μίλαν.