Προπονήθηκε με την Ουαλία ο… τραυματίας Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ προπονήθηκε κανονικά στην εθνική Ουαλίας, παρά την απουσία από τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω… τραυματισμού

Προπονήθηκε με την Ουαλία ο… τραυματίας Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να απέχει από τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω τραυματισμού, ωστόσο, όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολής της εθνικής Ουαλίας για τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2020, αλλά πήρε μέρος κανονικά και στην σημερινή προπόνηση των «δράκων».

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε παιχνίδι των «μερένχες» στις 5 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Γρανάδα και έκτοτε παραπονέθηκε για πρόβλημα στην μνήμη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις της ομάδας του κόντρα σε Μαγιόρκα, Λεγκανές, Μπέτις και Εϊμπάρ για το ισπανικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και από τα δύο ματς με την Γαλατά Σαράι για την φάση των ομίλων του Champions League.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως… ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αν και την ίδια στιγμή, στην Ισπανία κάνουν λόγο για μία ακόμα ένδειξη πως οι σχέσεις του παίκτη με την Ρεάλ και τον προπονητή του στον σύλλογο, Ζινεντίν Ζιντάν, είναι πλέον σε οριακό σημείο.

Η Ουαλία αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν το προσεχές Σάββατο (16/11) και επόμενος αγώνας της είναι με αντίπαλο την Ουγγαρία την Τρίτη (19/11) για τον πέμπτο προκριματικό όμιλο. Οι «δράκοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση του γκρουπ και απέχουν δύο πόντους από την τρίτη Σλοβακία σε ισάριθμα ματς, αλλά και τέσσερις από τους δεύτερους Ούγγρους - που έχουν όμως ένα ματς περισσότερο.