Εθνική: Πρόβλημα με τον Ζέκα, νέο πρόσωπο ο Βασιλειάδης (vid)

Με «αγκάθια» ξεκίνησε προετοιμασία η ποδοσφαιρική Εθνική Ανδρών, ενόψει των αναμετρήσεων με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020. Τι δήλωσαν οι Παυλίδης, Μπακασέτας και Δώνης.

Εθνική: Πρόβλημα με τον Ζέκα, νέο πρόσωπο ο Βασιλειάδης (vid)

Χωρίς τον Κάρλος Ζέκα ξεκίνησε τη Δευτέρα (11/11) η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών ενόψει των ματς που ακολουθούν με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Κοπεγχάγης ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, δεν μετείχε στην προπόνηση και είναι αμφίβολος για τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια.

Στο γυμναστήριο έμεινε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό και υπολογίζεται κανονικά. Νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, ο οποίος τη Δευτέρα βρέθηκε για πρώτη φορά στο Άγιο Κοσμά.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παχαλάκη, Μπακάκη, Γιαννούλη, Σιόβα, Τσιμίκα, Κούτρη, Σταφυλίδη, Μαυρία, Χατζηδιάκο, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μπουχάλακη, Βασιλειάδη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Κουλούρη, Μπακασέτα, Παυλίδη, Δώνη, Λημνιό, Φετφατζίδη και Μασούρα.

Δηλώσεις ενόψει των δύο αγώνων παραχώρησαν οι Παυλίδης, Μπακασέτας και Δώνης. Δείτε τις: