Εκτός Κροατίας ο τραυματίας Ράκιτιτς

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον Αχίλλειο τένοντα και θα χάσει τα προσεχή ματς της εθνικής Κροατίας στα προκριματικά του Euro 2020

Εκτός Κροατίας ο τραυματίας Ράκιτιτς

Νοκ άουτ από τις προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής Κροατίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 τέθηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα κλήθηκε για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα σε Σλοβακία (16/11) και Γεωργία (19/11).

Όπως έγινε γνωστό, όμως, τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των «μπλαουγκράνα» και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο διεθνής άσος αποκλείστηκε από την αποστολή της «χρβάτσκα» και ξεκίνησε την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα. Κέρδισαν την Σλοβακία στο πρώτο παιχνίδι χωρίς εμένα και πιστεύω ότι θα πράξουν το ίδιο και τώρα στην Ριέκα. Θα τους υποστηρίζω με όλη μου την καρδιά», ανέφερε ο Ράκιτιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Novi List».

Υπενθυμίζεται πως η Κροατία βρίσκεται στην πρώτη θέση του πέμπτου προκριματικού ομίλου και φιλοδοξεί να φτάσει στα θετικά αποτελέσματα στις επόμενες αναμετρήσεις της, έτσι ώστε να «σφραγίσει» την συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης.