Ελλάδα - Βοσνία: Ο Προσινέτσκι «θόλωσε τα νερά» για τον αντικαταστάτη του Τζέκο

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (15/10) ματς με την Ελλάδα επισήμανε πως η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ είναι δύσκολος αντίπαλος.

Ελλάδα - Βοσνία: Ο Προσινέτσκι «θόλωσε τα νερά» για τον αντικαταστάτη του Τζέκο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (15/10) παιχνιδιού με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, πως η αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα είναι δύσκολο, καθώς άλλαξαν προπονητή, υπάρχουν νέοι παίκτες που σίγουρα θα θέλουν να αποδείξουν την αξία τους.

Πρέπει να έχουμε ρυθμό και να παίξουμε όπως κόντρα στη Φινλανδία. Γνωρίζουμε πως είναι μία ποιοτική ομάδα που έδειξε κόντρα στην Ιταλία τι μπορεί να κάνει. Αυτό που γράφεται ότι δεν έχουν ευκαιρίες, δεν είναι αλήθεια».

Αναφερόμενος στον αντικαταστάτη του τραυματία Τζέκο ο Προσινέτσκι είπε: «Θα βρούμε κάποια λύση για την κορυφή της επίθεσης. Θα ξέρουμε περισσότερα μετά την προπόνηση. Έχουμε έναν υποψήφιο».

Δηλώσεις έκανε και ο Μιραλέμ Πιάνιτς, με τον παίκτη της Γιουβέντους να τονίζει και εκείνος τις δυσκολίες του ματς με την Ελλάδα.

Ο Πιάνιτς συγκεκριμένα είπε:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος με παίκτες που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Τα τελευταία τρία ματς με την Ελλάδα έληξαν ισόπαλα. Για εμάς είναι όμως πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι».