Φαν'τ Σιπ: «Εφαρμόσαμε το πλάνο μας, πειθαρχικό το θέμα του Φετφατζίδη»

Ο Ολλανδός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν΄τ Σιπ αναφέρθηκε τόσο στην ήττα της Ελλάδας, όσο και στον αποκλεισμό του Φετφατζίδη

Φαν'τ Σιπ: «Εφαρμόσαμε το πλάνο μας, πειθαρχικό το θέμα του Φετφατζίδη»

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά δεδομένης της ποιότητας της Ιταλίας και δεδομένου του πλάνου που είχε για το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο μας πιέσανε οι Ιταλοί να μείνουμε πίσω. Είχαμε τις ευκαιρίες μας με Λημνιό, Κουλούρη και Μπακασέτα, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, χρειαζόμασταν όμως και λίγη τύχη. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Είμαστε εν μέσω μιας διαδικασίας, χτίζουμε πράγματα, κάτι νέο και είδα πολύ θετικά σημάδια σήμερα. Δεδομένης της εμφάνισης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και προχωράμε», είπε αρχικά ο Ολλανδός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εφαρμόσαμε το πλάνο μας, παίξαμε καλά αμυντικά όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλό», είπε ο Φαντ Σιπ μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφερόμενος στο θέμα του Φετφατζίδη αρκέστηκε να πει ότι το θέμα ήταν πειθαρχικό χωρίς να δώσει άλλη συνέχεια.