Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε ότι λέει ο προπονητής, εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ»

Ο Κώστας Σταφυλίδης στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (12/10) ματς με την Ιταλία τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση στην ομάδα.

Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε ότι λέει ο προπονητής, εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ»

Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν αυτός που επιλέχθηκε για να μιλήσει στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού(12/10) εκτός έδρας αγώνα της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του σέβονται τις αποφάσεις του Τζον Φαν'τ Σιπ, ενώ υποστήριξε πως είναι ευθύνη τους η τωρινή εικόνα της ομάδας και μόνο αυτοί μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση.

Ο Σταφυλίδης συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αντιλαμβανόμαστε το τι μπορεί να ζητάει και ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική.Όσον αφορά στις απουσίες είναι επιλογές του προπονητή.

Σεβόμαστε ότι λέει. Κάθε απόφαση υπάρχει μετά από σκέψη. Υπακούμε στο πλάνο του. Όσο για το κίνητρο είναι πως παίζουμε στην Εθνική, όχι στις ομάδες μας.

Πάντα έχεις κίνητρο με μία μεγάλη Εθνική απέναντί σου, όπως της Ιταλίας, που έχει μεγάλα αστέρια.Νομίζω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε την γιορτή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για εμάς. Αυτό είναι το σημαντικό.

Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά»