Euro 2020: Δοκιμή με Κουρμπέλη στόπερ έκανε ο Φαν΄τ Σιπ ενόψει Ιταλίας

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ φανέρωσε τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι με την Ιταλία στην προπόνησή της Εθνικής με τον Κουρμπέλη σε ρόλο στόπερ και τους Κουλούρη, Δώνη στην κορυφή της επίθεσης.

Euro 2020: Δοκιμή με Κουρμπέλη στόπερ έκανε ο Φαν΄τ Σιπ ενόψει Ιταλίας

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδα με την Ιταλία (12/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020 έχει μπει στην τελική του ευθεία με το Τζον Φαν'τ Σιπ να φανερώνει τις πρώτες του σκέψεις ενόψει της αναμέτρησης με την «σκουάντρα ατζούρα» στην προπόνηση της Τετάρτης (9/10).

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη σε ρόλο στόπερ και «αιχμές του δόρατος» τους Κουλούρη, Δώνη.

Ο Φαν'τ Σιπ δοκίμασε σχήμα 4-4-2 με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, και στην τετράδα της άμυνας τους Μπακάκη, Σταφυλίδη στα άκρα και τον Σιόβα με τον Κουρμπέλη σαν στόπερ.

Μπροστά από τους δυο αμυντικούς τοποθέτησε τον Μπουχαλάκη και στις άλλες δυο θέσεις τους Μάνταλο και Βρουσάι. Στη θέση που μένει για να κλείσει η τετράδα δοκιμάστηκε τόσο ο Σιώπης όσο και ο Γαλανόπουλος. Ενώ δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Κουλούρης, Δώνης.

Αυτές βέβαια είναι κάποιες από τις σκέψεις του Φαν'τ Σιπ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει πάρει στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές και θέλει να δει και άλλα πρόσωπα όπως ο Λημνιός, ο Χατζιδιάκος ή ακόμα και ο Ρέτσος που θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα των Ελπίδων.