Κούτρης: «Στήριξη στον προπονητή για αισιόδοξο μέλλον» (vid)

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε πως πρέπει να στηριχτεί ο Φαν’τ Σιπ, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης είπε πως η Ελλάδα θα παλέψει με την Ιταλία.

Κούτρης: «Στήριξη στον προπονητή για αισιόδοξο μέλλον» (vid)

Ο Λεονάρντο Κούτρης πήρε τη θέση του Κώστα Τσιμίκα στην Εθνική ομάδα, αφού ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Άρη. Ο Κούτρης βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας που έγινε στον Άγιο Κοσμά και μετά το τέλος της μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στάθηκε στη δυσκολία που έχει το παιχνίδι με την Ιταλία, ενώ επισήμανε από την άλλη πως είναι σημαντικό να βοηθήσουν όλοι τον νέο προπονητή για να έχει κέρδη και η ομάδα. «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ιταλία είναι η επικεφαλής του ομίλου, αλλά θεωρώ ότι με την ποιότητα που έχουμε και με την αύρα που έχει φέρει ο νέος κόουτς θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αυτή η καινούρια αρχή έχει αλλαγές και κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Θεωρώ ότι όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε και τον κόουτς για να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Κούτρης.

Ο Κώστας Σταφυλίδης από την πλευρά τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα τα δώσουμε όλα να κάνουμε ότι καλύτερο».

Δείτε όλες τις δηλώσεις των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών…