Βασικός με τη Σερβία ο Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε από την αρχή στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της πατρίδας του με την αντίστοιχη της Λετονίας.

Βασικός με τη Σερβία ο Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Στον Πειραιά δεν σαρώνουν μόνο την ελληνική αγορά για ταλέντα, αλλά αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στο μέλλον τον Ολυμπιακό. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος έχει αποκτηθεί την Παρτιζάν.

Για τον νεαρό Σέρβο πρόσφατα υπήρξε αφιέρωμα στην πατρίδα του σύμφωνα με το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής και γνωρίζει και ο ίδιος πως είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσει παίκτες όπως ο Σεμέδο, ο Μεριά και ο Σισέ. Παρόλα αυτά είναι μία σημαντική επένδυση για το μέλλον και στον Πειραιά θεωρούν πως ο Μάρκοβιτς θα προσφέρει στον σύλλογο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας για τα προκριματικά του Euro και ήταν βασικός στο παιχνίδι με τη Λετονία. Αντικαταστάθηκε στο 46’ της αναμέτρησης, ενώ στο 23’ είχε και μία ευκαιρία να σκοράρει, την οποία κι έχασε. Παρά το γεγονός πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του ο Μάρκοβιτς και κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σερβίας και έπαιξε βασικός.