Τεσίγιο: «Υποφέρουν και άλλοι με εμένα, οι γιοι μου δεν μπορούσαν να παίξουν στο πάρκο»

Ο Κολομβιανός παίκτης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το μοιραίο παιχνίδι κόντρα στην Χιλή με τον ίδιο να αναφέρεται στις δύσκολες και δραματικές στιγμές που πέρασε η οικογένεια του.

Τεσίγιο: «Υποφέρουν και άλλοι με εμένα, οι γιοι μου δεν μπορούσαν να παίξουν στο πάρκο»

Ο Γουίλιαμ Τεσίγιο περιγράφει στην El Pais τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του μετά τον αγώνα με την Χιλή λόγω των απειλών κατά της ζωής του για ένα χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από αυτό το πέναλτι πέρασαν δύο μέρες όπου αναρωτιόμουν τι θα μπορούσε να συμβεί. Τα λάθη δεν λείπουν ποτέ από τον αθλητισμό, ούτε η σκληρή κριτική. Όταν παίζεις καλά έρχεται το χειροκρότημα, όταν δεν παίζεις καλά σε συζητούν. Όμως οι απειλές δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι οικογενειάρχης, σύζυγος και γιος. Υποφέρουν κι άλλοι μαζί με μένα. Οι γιοι μου είναι μικροί και δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, ήθελαν να βγουν έξω να παίξουν στο πάρκο, αλλά οι συνθήκες δεν τους το επέτρεπαν. Η αστυνομία μας ζήτησε να μείνουμε στο σπίτι για προληπτικούς λόγους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει», είπε στην El Pais ο παίκτης, που πάντως παρά τα όσα πέρασε δεν μετανιώνει για την εκτέλεση του πέναλτι: «Αν έχω ξανά την ευκαιρία να εκτελέσω, θα το κάνω».