Copa Africa: Στα ημιτελικά η Τυνησία, 3-0 τη Μαδαγασκάρη- Αργεί ακόμη ο Μεριά

Η Τυνησία με τον Γιασίν Μεριά του Ολυμπιακού στο βασικό της σχήμα κέρδισε 3-0 την Μαδαγασκάρη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Copa Africa: Στα ημιτελικά η Τυνησία, 3-0 τη Μαδαγασκάρη- Αργεί ακόμη ο Μεριά

Αρκετό διάστημα ακόμα θα απουσιάσει ο Γιασίν Μεριά από την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού η Τυνησία πέρασε το «εμπόδιο» της Μαδαγασκάρης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και πήρε την πρόκριση για την τετράδα της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, με τον 26χρονο αμυντικού του Ολυμπιακού να ξεκινά στο βασικό σχήμα και να αγωνίζεται σε όλο το ματς, κέρδισε την αντίπαλό του με το ευρύ 3-0.

Ενόψει της συνέχειας, η Τυνησία θα αντιμετωπίσει πλέον την Κυριακή την Σενεγάλη του επίσης «ερυθρόλευκου» Παπέ Αμπού Σισέ στο Κάιρο, με έπαθλο το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Copa Africa.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, η Τυνησία άνοιξε το σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Σασί στο 52’, ενώ στο 60’ ο Μσακνί διπλασίασε τα τέρματα. Στο 90’ ο Σλιτί διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Τυνησία, η οποία πέρασε έτσι στην τετράδα του Copa Africa για έβδομη φορά στην ιστορία της.

Μαδαγασκάρη: Αντριέν, Πασκάλ (66' Μορέ), Μετανίρ, Φοντέν, Μομπρίς, Ιλαϊμάριτρα (77' Νίβα), Αντριαναντενάινα, Αμαντά, Αντρέα, Αντριατσίμα, Νομενιανάαρι (66' Βοαβί)

Τυνησία: Μουέζ, Κεντίρα, Μπράουν, Μεριά, Χανταντί, Καζρί, Σασί (83' Αουαντί), Σκιρί, Τσααλελί (75' Ντραγκέρ), Εμσακνί (66' Σλιτί), Κενισί

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι των δύο ομάδων: