Μαδαγασκάρη - Κονγκό 2-2 (πεν. 4-2): Η ιστορία συνεχίζεται στα προημιτελικά (vid)

Μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι η Μαδαγασκάρη απέκλεισε το Κονγκό και πέρασε στα προημιτελικά του Copa Africa.

Μαδαγασκάρη - Κονγκό 2-2 (πεν. 4-2): Η ιστορία συνεχίζεται στα προημιτελικά (vid)

Ιστορία συνεχίζει να γράφει η Μαδαγασκάρη που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Africa.

Το πανόραμα του Copa Africa 2019: Τα ζευγάρια των νοκ άουτ αναμετρήσεων

Οι «νεοφώτιστοι» σε τελική φάση μετά από ισόπαλο 2-2 απέκλεισαν στα πέναλτι του Κονγκό με 4-2. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Ιμπραχίμ Αμάντα άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ.

Το Κονγκό ωστόσο αντέδρασε και λίγα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια χάρη σε τέρμα του Μπακαμπού. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο καθώς η Μαδαγασκάρη έκανε το 2-1 με γκολ του Αντριατσίμα και το Κονγκό ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε χάρη σε τέρμα του Μπεμπά.

Μετά από τη διεξαγωγή της παράτασης οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Οι άστοχες εκτελέσεις των Τισεράντ και Μπολασί έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης στη Μαδαγασκάρη η οποία συνεχίζει να αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: Αντριέν, Μετανιρέ, Μομπρίς, Ραζακαναντενάινα Π., Φοντέν, Ανισέτ, Αμάντα, Νομενζανααρί (89' Καλοΐν), Ραβελοσόν (58' Ραζακαναντενάινα Α.), Αντριατσίμα (112' Ρακοτοαριμαλαλά), Αντριά (105' Αντριαματσινορό).

ΚΟΝΓΚΟ: Ματαμπί, Μπεκό, Μουζινγκά, Τισεράντ, Μπεμπά, Ακολό (70' Μπολασί), Μαγκομά, Μοκέ (46'Μεσάκ), Μουλουμπού (67' Μποκαντί), Ασομπαλόνγκα (91' Εμποκού), Μπακαμπού.