Copa America 2019: Νίκησε το Κατάρ και πέρασε η Αργεντινή (highlights)

Στην επόμενη φάση η Αργεντινή, ενώ η Κολομβία επικράτησε και της Παραγουάης και πέρασε κάνοντας το απόλυτο στον όμιλο.

Copa America 2019: Νίκησε το Κατάρ και πέρασε η Αργεντινή (highlights)

Η Αργεντινή νίκησε την τελευταία αγωνιστική το Κατάρ με 2-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αργεντινή, αφού μόλις στο 4’ ο Λαουτάρο άνοιξε το σκορ.

Το Κατάρ, ωστόσο το πάλεψε το ματς με όλες του τις δυνάμεις και υπήρξαν στιγμές που έγινε επικίνδυνο. Η Αργεντινή «κλείδωσε» τη νίκη στο 82’ με το γκολ του Αγκουέρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στην επόμενη φάση η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα (28 Ιουλίου ο προημιτελικός).

ΚΑΤΑΡ: Αλ Σεμπ, Μπασάμ, Μπουαλέμ, Σαλμάν, Πέδρο Ρο-Ρο (85' Ίσμαελ), Αλ Χαϊντός, Σαλέμ Αλ Χασρί (77' Αμπντουλσαλάμ), Αμπντελαζίζ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλί

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Σαράβια, Φόιθ (84' Πετσέλα), Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Λο Τσέλσο (55' Ακούνια), Παρέδες, Ντε Πολ, Μέσι, Αγκουέρο, Λαουτάρο Μαρτίνες (76' Ντιμπάλα).

Το απόλυτο η Κολομβία

Στο άλλο ματς του δεύτερου ομίλου η Κολομβία επικράτησε με σκορ 1-0 της Παραγουάης. Έτσι οι Κολομβιανοί έκαναν το απόλυτο στον όμιλο και κατέλαβαν την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας εννιά βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε στο 31’ ο Κουέγιαρ και η Κολομβία πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Την 3η θέση του ομίλου κατέλαβε η Παραγουάη, η οποία θα περιμένει το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιαπωνία και Εκουαδόρ για να μάθει αν θα προκριθεί. Μία ισοπαλία βολεύει την Παραγουάη για να είναι μία από τις καλύτερες τρίτες.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μοντέρο, Μπόρχα, Λουκούμι, Κριστιάν Σαπάτα, Αρίας, Λέρμα, Κουέγιαρ, Ντίας, Καρντόνα (85' Μπάριος), Κουαδράδο (58' Χάμες Ροντρίγκες), Φαλκάο (66' Ντουβάν Σαπάτα)

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμεζ, Αλόνσο, Αρθαμεντία, Ρόχας (63' Ιτούρμπε), Σάντσες, Γκονσάλες (82' Ρομέρο), Αλμιρόν, Ρόχας (Ντομίνγκες), Καρδόσο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ

1. Κολομβία 9 (4-0)

2. Αργεντινή 4 (3-3)

* 3. Παραγουάη 2 (3-4)

4. Κατάρ 1 (2-5)

* Μπορεί να προκριθεί ως καλύτερη τρίτη.