Μάριο Κέμπες: «Να παίξει χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή!»

Ο αρχισκόρερ του Μουντιάλ του 1978 πρότεινε να καθίσει στον πάγκο ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» στο επερχόμενο ματς με το Κατάρ για το Copa America!

Μάριο Κέμπες: «Να παίξει χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή!»

Μια -για πολλούς αδιανόητη- πρόταση έκανε ο Μάριο Κέμπες ενόψει του τρίτου αγώνα της Αργεντινής με αντίπαλο το Κατάρ για το Copa America.

Ο αρχισκόρερ του Μουντιάλ του 1978 δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη πως ο Λιονέλ Μέσι ίσως θα έπρεπε να κάτσει στον πάγκο στο συγκεκριμένο ματς, δίνοντας την ευκαιρία σε νεότερους παίκτες να αναλάβουν ευθύνες και να «αρπάξουν» την ευκαιρία.

«Ο Μέσι είναι ένα από τα προβλήματα της ομάδας, γιατί όλοι νιώθουν ότι πρέπει να του δώσουν τη μπάλα. Αυτό δείχνει έλλειψη προσωπικότητας για την ομάδα. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ίσως θα ήταν καλύτερα ο Μέσι να ξεκουραστεί», είπε αρχικά ο 64χρονος πια Κέμπες, για να συνεχίσει:

«Τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την ομάδα χωρίς τον Μέσι; Δεν βλέπω που είναι το κακό να παραταχθεί ένα σχήμα χωρίς αυτόν και να δούμε άλλους, νέους παίκτες να κάνουν την εμφάνισή τους».