Μέσι: «Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε»

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε σε δηλώσεις του, μετά το νέο... στραπάτσο με την Παραγουάη, ότι άπαντες ξέρουν πως η νίκη κόντρα στο Καταρ είναι μονόδρομος για την Αργεντινή.

Μέσι: «Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε»

Νέο αρνητικό αποτέλεσμα για την Αργεντινή στο Copa America, αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία με 2-0, η «αλμπισελέστε» αναδείχθηκε ισόπαλη με την Παραγουάη (1-1).

Αυτό το αποτέλεσμα θέτει σε αμφισβήτηση την πιθανότητα πρόκρισης της ομάδας του Λιονέλ Μέσι στην επόμενη φάση. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος σκόραρε από την βούλα του πέναλτι, είναι φανερά προβληματισμός για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του:

«Μας δυσαρεστεί που δεν καταφέραμε πάλι να νικήσουμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο και η ομάδα μας είναι πληγωμένη που δεν τα κατάφερε. Γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε το Κατάρ για να προκριθούμε.

Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε, όταν ουσιαστικά προκρίνονται τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το επόμενο ματς και θα προκριθούμε. Οφείλουμε όμως να βελτιωθούμε».