Copa America 2019: Αργεντινή – Παραγουάη 1-1 και τώρα... τρέχουμε Λιονέλ (vid)

Τα σενάρια πρόκρισης και οι συνδυασμοί που στέλνουν την Αργεντινή στην επόμενη φάση

Copa America 2019: Αργεντινή – Παραγουάη 1-1 και τώρα... τρέχουμε Λιονέλ (vid)

Copa America 2019 και άλλη μια γκέλα για την Αργεντινή, αυτή τη φορά κόντρα στην Παραγουάη. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του, μετά την ήττα από την Κολομβία στραβοπάτησαν και στο δεύτερο ματς της διοργάνωσης.

Έμειναν στο 1-1 με την Παραγουάη και μάλλον λένε και πάλι καλά καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισαν λόγω VAR.

Απογοητευτική και πάλι η Αργεντινή σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς. Οι Παραγουανοί πήραν το προβάδισμα στο 37' με τον Ρίτσαρντ Σάντσες. Στο 57' η Αργεντινή κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR, το εκτέλεσε ο Μέσι και ισοφάρισε. Στο 62' η Παραγουάη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Αρμάνι απέκρουσε.

Ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75, νωρίτερα ο Μαρτίνες, το 1-1 έμεινε και πλέον η Αργεντινή άρχισε το... ψάξιμο και τους υπολογισμούς.

Για να προκριθεί πρέπει να νικήσει το Κατάρ και να μην κερδίσει η Παραγουάη την Κολομβία στην τελευταία αγωνιστική.

To πανόραμα του Copa America: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα

Ακόμη και αν νικήσει η Παραγουάη, η Αργεντινή με νίκη θα ελπίζει να περάσει ως καλύτερη τρίτη, ανάλογα με το τι θα γίνει στους άλλους ομίλους.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Κάσκο, Πετζέρλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Περέιρα (46’ Αγκουέρο), Λο Σέλσο, Παρέδες, Ντε Πολ (87’ Σουάρες), Μέσι, Μαρτίνες (67’ Ντι Μαρία).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμεζ, Αλόνσο, Αρθαμέντια, Γκονζάλες (90’ Εσκομπάρ), Σάντσες, Ρ. Ρόχας, Μ. Ρόχας, Αλμιρόν (86’Ορτίθ), Σανταντέρ (72’ Ρομέρο).