Παίκτες της εθνικής ομάδας της Νικαράγουας «πιάστηκαν» με ιερόδουλες!

Απίστευτο περιστατικό στη Νικαράγουα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή τριών παικτών της εθνικής ομάδας της χώρας από το Gold Cup που διεξάγεται αυτές τις μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Παίκτες της εθνικής ομάδας της Νικαράγουας «πιάστηκαν» με ιερόδουλες!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διοργάνωσης του Gold Cup της CONCACAF, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας της Νικαράγουας, οι οποίοι «πιάστηκαν» με ιερόδουλες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή!

Ο λόγος για τους Κάρλος Τσαβαρία, Μάρλον Λόπεζ και Κάρλος Μοντενέγκρο, τους οποίους έκανε... τσακωτούς ο ομοσπονδιακός προπονητής Χένρι Ντουάρτε, καθώς ζήτησε να μπει στα δωμάτιά τους με τη συνοδεία φρουρών ασφαλείας του ξενοδοχείου!

Φυσικά οι τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν άρον-άρον από την εθνική ομάδα και δεν θα πάρουν μέρος στα επαπομείναντα παιχνίδια του Gold Cup, με τον Ντουάρτε να δηλώνει σχετικά με το γεγονός:

«Τους είπα να τα μαζέψουν και να φύγουν, καθώς δεν τους υπολογίζω για τη συνέχεια του Gold Cup. Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Είχα συγκεκριμένη άποψη για τους παίκτες και δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Ένιωσα ότι με κοροϊδεύουν»!