Σισέ: «Είμαι έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες»

Ο στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για το Κόπα Άφρικα και τον ρόλο του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Σισέ: «Είμαι έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες»

Στις 23 Ιουνίου η Σενεγάλη κάνει την πρεμιέρα της στο Κόπα Άφρικα αντιμετωπίζοντας την Τανζανία. Στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και μάλιστα θεωρείται πολύ πιθανή η μεταγραφή του.

Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αφρικανικό Κύπελλο. Το γεγονός πως είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό και στις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του.

Ο Παπέ Σισέ μίλησε για την έναρξη του Κόπα Άφρικα και τόνισε αρχικά: «Έχουμε πάντα την εμπιστοσύνη του προπονητή όσοι αγωνιζόμαστε στην άμυνα. Είμαι καλά και αισθάνομαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε πως ο Σισέ συνήθως χρησιμοποιείται ως αλλαγή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σενεγάλης. Ο ίδιος ελπίζει ότι θα πάρει ευκαιρίες σε αυτό το Κόπα Άφρικα και γι' αυτό δηλώνει έτοιμος να τις αξιοποιήσει.