Copa America 2019 - Βραζιλία - Βολιβία 3-0: Υπέροχος Κουτίνιο, γκολάρα από τον Έβερτον (vid)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από την άνετη νίκη της «σελεσάο»

Copa America 2019 - Βραζιλία - Βολιβία 3-0: Υπέροχος Κουτίνιο, γκολάρα από τον Έβερτον (vid)

Πρεμιέρα όπως την ήθελε έκανε η Βραζιλία στο Copa America καθώς στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης επικράτησε με 3-0 της Βολιβίας.

Οι οικοδεσπότες ήταν εξ αρχής... αφιλόξενοι απέναντι στους αντιπάλους τους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φελίπε Κουτίνιο. Πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Copa America 2019

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η πίεση να μην απέφερε γκολ για τη «σελεσάο», όμως το σκηνικό άλλαξε άρδην στην επανάληψη. Αρχικά στο 50' με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κουτίνιο, εν συνεχεία στο 53' με τον ίδιο σκόρερ σε πάσα του Φιρμίνιο για να κλείσει το σκορ ο Έβερτον στο 85 με υπέροχο σουτ.

Δείτε ΕΔΩ το ματς Βραζιλία-Βολιβία 3-0

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Φιλίπε Λουίς, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Καζεμίρο, Φερναντίνιο, Κουτίνιο, Νταβίντ Νέρες (81΄ Έβερτον), Ριτσάρλισον (84΄ Γουίλιαν), Φιρμίνιο (65΄ Ζεσούς).

ΒΟΛΙΒΙΑ (Εντουάρντο Βιγιέγκας): Λάμπε, Μ. Μπεχαράνο, Ντ. Μπεχαράνο, Χακίν, Ζουσίνο, Σααβέντρα (64΄ Λ. Βάκα), Ζουστινιάνο, Σαουκέδο (59΄ Γουαγιάρ), Τσουμασέρο, Ραούλ Κάστρο (75΄ Ρ. Βάκα), Μορένο.