Γκολ ο Βρουσάι στο 5-0 της Ελλάδας επί του Σαν Μαρίνο

Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε εύκολο έργο στο ματς με το οποίο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2021.

Γκολ ο Βρουσάι στο 5-0 της Ελλάδας επί του Σαν Μαρίνο

Σε περίπατο μετέτρεψε η Εθνική Ελλάδας U21 το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 5-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Euro 2021.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη πριν καν ξεκινήσει το ματς. Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε το σκορ στο 26’ με κεφαιά του Καμπετσή και στο 29’ ο Παυλίδης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 37’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0 για την Ελλάδα.

Στο 51’ ήταν η σειρά του Μάριου Βρουσάι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο άσος του Ολυμπιακού που είναι δανεικός στη Βίλεμ στόπαρε ωραία με το στήθος και από το ύψος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, ενώ στο 68’ πάλι ο Καμπετσής με σουτ έκανε το 5-0. Να σημειώσουμε πως το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου εντός έδρας με τη Λιθουανία.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74' Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66' Γιαννούτσος), Λημνιός (66' Βάρκας), Βρουσάι (75' Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86' Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67' Πανκότι), Τομασίνι (85' Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67' Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54' Μούκιολι), Ράσκι.