Πορτογαλία-Ολλανδία 1-0: Το σήκωσε ο Ζοσέ Σα (pics, vid)

Μέλος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος που κατέκτησε και το Nations League είναι και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Πορτογαλία-Ολλανδία 1-0: Το σήκωσε ο Ζοσέ Σα (pics, vid)

Η Πορτογαλία είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο Nations League, καθώς στον τελικό που φιλοξενήθηκε στο «Ντραγκάο» νίκησε 1-0 την Ολλανδία και πήρε το τρόπαιο.

Έτσι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μετά το Euro πήρε και το Nations League χάρη στο γκολ του Γκέδες. Τον τελικό του «Ντραγκάο» παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχοντας στο πλευρό του, τον Γιάννη Βρέντζο και τη Λίνα Σουλούκου.

Αυτό δεν ήταν και το μοναδικό «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον του τελικού. Μέλος της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας είναι και ο Ζοσέ Σα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Τον 26χρονο πορτιέρε τον αγόρασε η ομάδα του Πειραιά από την Πόρτο και αποτελεί μέλος μίας πετυχημένης ομάδας που κατέκτησε δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση.

Είναι τιμή για τον Ζοσέ Σα να αποτελεί κομμάτι αυτής της Πορτογαλίας και φυσικά για τον Ολυμπιακό που έχει παίκτη του σε αυτή την ομάδα. Χάρηκε και αυτός με τη ψυχή του την κατάκτηση του τροπαίου και από εδώ και πέρα γεμίζει τις μπαταρίες του. Στις 24 Ιουνίου ο Σα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού για να ξεκινήσει προετοιμασία.