Στην κορυφαία δεκάδα ο Καμαρά του Ολυμπιακού

Ύμνοι για τον χαφ της ομάδας του Πειραιά που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της Γουινέας.

Στην κορυφαία δεκάδα ο Καμαρά του Ολυμπιακού

Στις 21 Ιουνίου κάνει σέντρα το Κόπα Άφρικα με τον Ολυμπιακό να έχει τρεις ποδοσφαιριστές του σε αυτή τη διοργάνωση. Μεριά, Σισέ και Καμαρά είναι οι «ερυθρόλευκοι» που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Αιγύπτου.

Όπως είναι λογικό αυτή την περίοδο τα αφιερώματα δίνουν και παίρνουν και ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Μαντί Καμαρά. Για τον χαφ των Πειραιωτών γίνεται ήδη μεγάλος ντόρος πριν καν ξεκινήσουν τα παιχνίδια για το Κόπα Άφρικα.

Θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η παρουσία του στο Κόπα Άφρικα. Χαρακτηριστικό είναι πως δημοσίευμα έχει συμπεριλάβει τον Μαντί Καμάρα στις δέκα αποκαλύψεις Αφρικανών ποδοσφαιριστών που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τον άσο του Ολυμπιακού το συγκεκριμένο αφιέρωμα γράφει πως ήρθε στην Ελλάδα από την Αζαξιό και αρχικά ήταν τρίτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Κατάφερε, ωστόσο πολύ σύντομα να κερδίσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακού, στην πρώτη του μόλις χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επιπλέον γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Γίνεται αντιληπτό βέβαια ότι η περίπτωση του θα απασχολήσει κι άλλους συλλόγους.

Ο Καμαρά είναι παίκτης που θα έχει ρόλο στην Εθνική ομάδα της Γουινέας. Αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή και αν πάει καλά σίγουρα θα αναγκάσει κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του.