Παπασταθόπουλος: «Χαρούμενος στην Εθνική. Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ»

Στο αποψινό ματς (8/6, 21:45) της Ελλάδας με την Ιταλία αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Παπασταθόπουλος: «Χαρούμενος στην Εθνική. Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Ιταλίας (8/6, 21:45) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στο αποψινό ματς με την «σκουάντρα ατζούρα» κάνοντας λόγο για ένα πολύ δύσκολο ματς με φαβορί τους Ιταλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν διακρίνει κάποιο σημείο αναφοράς στην Ιταλία, την θεωρητικά πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου: «Εντάξει η Ιταλία είναι η πιο ισχυρή, είναι το φαβορί στον όμιλο, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε συμπαγείς, να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι κυρίως με αμυντικό προσανατολισμό και να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για το αν η συνάντηση απέναντι στην Ιταλία του ξυπνά μνήμες από το πέρασμα του στο Campionato και τα ιταλικά γήπεδα: «Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά σίγουρα το ότι έχεις παίξει και σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι το ιταλικό, σε βοηθάει ώστε να ξέρεις πάνω-κάτω τι παίκτες έχεις να αντιμετωπίσεις και το πώς είναι η τακτική της ομάδας αυτής»

Για το αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει στη φιγούρα του Άγγελου Αναστασιάδη: «Σίγουρα όλοι οι προπονητές έχουν κάτι το ξεχωριστό, κάτι το δικό τους, ο κάθε προπονητής προσπαθεί να βγάλει αυτό που θέλει o ο ίδιος μέσα στο γήπεδο. Τα πράγματα εξελίσσονται καλά, μέχρι τώρα η ομάδα έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή η οποία πρέπει να συνεχιστεί και στο τέλος όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Για το αν το ρεκόρ συμμετοχών είναι ένας λόγος παραπάνω να σκέφτεται τον εαυτό του στην Εθνική ομάδα: «Όχι, δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι, δεν σκέφτομαι τη συμμετοχή, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ζω το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και είμαι χαρούμενος για κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι με την Εθνική. Δε σκέφτομαι το να κάνω 90, 100 ή 110 ή 120, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».