Αναστασιάδης: «Δεν στέκομαι στα ονόματα...»

Η εθνική ομάδα βρίσκεται στην Αττάλεια για το αυριανό (30/5, 21.00) φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία

Αναστασιάδης: «Δεν στέκομαι στα ονόματα...»

Στην Αττάλεια βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας, μετά την ολιγοήμερη προετοιμασία της στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, για το φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία ενόψει των προσεχών αγώνων των δύο ομάδων στα προκριματικά για το EURO 2020. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, δέχθηκε η Τουρκία να παίξει με μας. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θα δούμε την κατάσταση στην οποία είμαστε, ενώ και οι Τούρκοι παίζουν με τους Γάλλους στα προκριματικά, θα είναι κέρδος και για τους δυο.

Η προετοιμασία μας έπρεπε να συντονιστεί, γιατί άλλοι παίκτες τελείωσαν στις 5 Μαΐου, άλλοι στις 17. Καταφέραμε να μεταφέρουμε μια εβδομάδα πίσω τον τελικό του Κυπέλλου, ήταν σημαντικό να προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν. Το κλίμα είναι αυτό που πρέπει σε μια ομάδα, αλίμονο αν δεν ήταν αυτό. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά δικαιολογία δεν υπάρχει. Δουλέψαμε με τις συνθήκες που υπήρχαν.

Πιστεύω στα παιδιά, ενσωματώθηκαν τελευταία στιγμή και ο Βλαχοδήμος με τον Σάμαρη και τον Σιόβα. Μόνο σημαντικά συμπεράσματα θα βγουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά, είναι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Υπάρχει διάθεση, μακάρι να βγουν θετικά αποτελέσματα. Ευτυχώς ως τώρα δεν έχουμε τέτοια θέματα και μακάρι το ίδιο να συμβεί και αύριο, ώστε να μην έχουμε προβλήματα ενόψει προκριματικών. Θα έρθουν να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι, αν κι εγώ δεν στέκομαι στα ονόματα. Μακάρι η ομάδα να είναι καλά».

Ο Ευθύμης Κουλούρης εκπροσώπησε τους παίκτες της «γαλανόλευκης» και στάθηκε στο καλό κλίμα της ομάδας και στη θέληση όλων να προσφέρουν στο σύνολο.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα, θέλουμε να δούμε τις δυνάμεις μας ενόψει των προκριματικών. Είναι ένα καλό τεστ, για να δούμε τα λάθη μας ενόψει των επίσημων αγώνων. Μια βδομάδα στην Ολλανδία μας έκανε καλό, ήμασταν τουλάχιστον αρκετοί, αφού θα έρθουν να μας βρουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Οι παίκτες της Super League ήμασταν σε απραξία και μας έκανε καλό αγωνιστικά η προετοιμασία, ώστε να έρθουμε στην κατάσταση που πρέπει. Εκτός αυτού, ήμασταν όλοι μαζί και ήρθαμε πιο κοντά.

Όλοι είναι παίκτες που αξίζουν να βρεθούν στην 11αδα, έτοιμοι. Εγώ θέλω να βρεθώ στην αρχική σύνθεση και να σκοράρω, είναι όνειρό μου αυτό, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά στην πορεία, πως θα τα πάμε και με την Ιταλία. Θέλουμε να είμαστε νικητές».