Ο ρόλος του Αγκίρε στην καριέρα του Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βάζει στη ζυγαριά τον νυν και τον πρώην προπονητή της εθνικής Αιγύπτου.

Ο ρόλος του Αγκίρε στην καριέρα του Χασάν

Τον Αχμέντ Χασάν εμπιστεύεται τυφλά ο Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση του Ολυμπιακού. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ζήτησε σαν… τρελός το περασμένο καλοκαίρι την απόκτηση του από την Μπράγκα και οι Πειραιώτες τον πήραν με τη μορφή του δανεισμού. Γύρω από το όνομα του Αιγύπτιου έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι.

Ο 26χρονος επιθετικός, πάντως, έχει ρόλο στην εθνική του ομάδα και στις πρόσφατες κλήσεις είχε συμπεριληφθεί από τον Χαβιέρ Αγκίρε. Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε σε Μέσα της Αιγύπτου για τη συνεργασία του με τον νυν ομοσπονδιακό προπονητή και μάλιστα του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση με τον προηγούμενο, τον Έκτορ Κούπερ.

«Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και πρέπει να τη σεβόμαστε. Ο Κούπερ ήταν προπονητής που έριχνε μεγαλύτερος βάρος στην άμυνα, ενώ ο Αγκίρε είναι το αντίθετο», είπε ο Χασάν.

«Με αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον του Κούπερ. Τον σέβομαι πολύ και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί προπονητές και μπορεί να επωφεληθεί και από τους δύο η εθνική ομάδα», είπε ο Αιγύπτιος επιθετικός και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνεργασία που έχω με τον Αγκίρε. Είναι επαγγελματίας και εξαιρετικός προπονητής, ενώ ασχολείται με όλους τους παίκτες πολύ. Το γεγονός ότι παίζει πιο επιθετικά είναι καλύτερο για εμάς τους επιθετικούς», σχολίασε ο Αχμέντ Χασάν.